onsdag 21. januar 2009

TRALALALALALA...

ja da ligg æ nu her og e våken på tross att klokka bare e 07, men begynn jo å bli vant med det nu da :D
Har sove litt i natt så det va godt, føl mæ friskere mer utkvilt enn på lenge, og kanskje litt lykkelig???! Iallefall tilfreds... Har ikke så store bekymringa i livet nu så det e godt å få en liten pustepause. Har vel begynt å finn mæ sjøl og ser at æ klar mæ aleina... Nåja e jo alt for dårlig te å lag mæ middag men trur det bli bedre når æ bare flytta.
Har funnet ut endel ting om de æ e gla i og ser vel at æ e ufattelig heldig som har såpass gode venna, har sett sida ved dokker æ ikke kjente så godt før... Litt smerte erfaringa har det også blitt disse dagan, men har funnet roen der også ork ikke hig etter nå som e uoppnåelig , da æ lært mæ å innse det da forsvant all smerta.
Noen nye søte menneska e kommet inn i mitt liv denne uka også i tradisjonstro så må de jo nevnes og det e Stig, May-Brit og Kenneth.
Stig har æ jo kjent godt over ei uke nu da og han har fiksa mæ jobbintervju på jobben hans noe æ sett så utrulig pris på kommer te å gjør stor forskjell på økonomien den ekstra jobben...
Ellers e da Stig en koselig kar :)

May-Brit går i koret te Marthe og va derfor invitert på festen på lørdag, æ føl sjøl att vi fant tonen med en gang, kanskje pga felles sjebne da ho å nettopp e blitt aleina, kjenn ho ikke så godt enda men vi ska drekk kaffe i dag :)

Kenneth har æ jo egentlig vista av lenge da han bor i kollektivet te Marthe( der ho bodde før)
Så har jo prata endel med han før, men ikke så mye som i helga.
Søt gutt som æ e gla æ begynn å kjenn litt bedre nu :)

Ja det va da de tre nyeste bekjentskapan mine, ellers i går da så fikk æ min første ordentlige støkk da æ innså at Sandra hadde vært borte i 23 tima :P Vart endel roping og leiting med hjerte i halsen før ho plutselig kom i halv tre tida :D
Huff ja treng vel ikke si kor gla æ e for det.
I 5 tida bar det nedover tel ho Majken for mat og vin, en VELLYKKA kveld som alltid med et løfte om fast middagsdag en dag i uka :)
Noe æ e ganske gla for, for majken e rå med mat :)
Treng vel lær mæ å kok mat nu ja, på tide :D
JA kl halv ett va æ hjemme og ble avslutta med litt skravling på msn :)
Kanskje ikke så fin dag men en flott kveld :)

Ka vil denne dagen bring?

Ingen kommentarer: