onsdag 7. januar 2009

........

Ligg her og e så inderlig skuffa nu, i morrest våkna æ og va så gla for å sku dra på jobb igjen, satte føttern på gulvet og kjente plutselig etter at føttern og kroppen skalv og va tung, med ei murrandes hodepine. Ja så\ va det da et faktum at man va blitt syk igjen, og som været e nu har æ ingen ting på jobb å gjør. Så da klokka ble 7 va det bare å ta den kjipe telefonen tel ho Ragnhild på Manpower å si at man va syk. Snille Ragnhild tok det hele med et stort smil og ønska mæ masse masse go bedring. Ja kanskje æ sku bruk noen linja nu på å fortell om mine 3 gode sjefa som e de beste sjefan æ har hatt etter ho Karin selvfølgelig :)
Da æ begynte i manpower va Frank den første æ blei kjent med, for da dreiv han hele hurven aleina, innmari stolt av det :)
Frank e sjef på den måten at han e kompis med alle, blid og smilandes hele tida men vet å gi lyd fra sæ når det e noe. Han e kjempe god på tilbakemeldinga og e like stolt som mæ når han ring mæ å sir at hør her Liss Hege den barnehagen her e så fornøyd med dæ.
Æ kan vell egentlig ikke husk å få så mye ros i jobb sammenheng utenom fra ho Karin så det sett æ veldi stor pris på at Frank gjør.
Vet at de fleste syns æ va en flink omsorgsarbeider så trur det ligg mere på at Frank e så dønn ærlig enn at æ e blitt flinkere i jobben min.
Ja det va Frank da, han må nesten bare oppleves før å forstå ka æ prata om, men alle æ prata med sir akkurat det samme om han.
Så har du Trude som æ får hjemlengsel av å prat med, for ho e fra Lofoten :)
Ho kjenn æ ikke på samme måte som med Frank for det e Frank æ prata mest med om ting æ lura på, mens Trude bokka oppdragan mine.
Ho e veldi blid og en smule ernærgisk så det e alltid artig å prat med ho på telefon, og som både vi arbeideran i manpower, han frank og ho sjøl si så e ho ikke så god på høyre og venstre ;) men ho har nu ikke sendt mæ feil enda ;) Tross litt høyre/venstre problema så e ho tydelig i å beskriv ting, og det e jo kanskje en av de viktigste oppgavan en manpower leder må ha sia de ska send oss te plassa vi ikke engang har hørt om, æ med min dårlige retningssans syns alltid det e en lek å finn frem etter ho har sendt veibeskrivelse.
Siste dama e som nevnt over Ragnhild, ho kjenn æ ikke noe bedre enn at vi hilsa på ho i juleavslutninga, men ho e den som starta først på jobb så e ho som får alle de kjipe telf om kem som e syk, men det fikk jo æ absolutt opplev i dag at ho takla bra. Noen ganga i andre arbeidsplassa hør man irritasjonen(frustrasjonen) når man ring å si man e syk, men Ragnhild va profesjonell der og æ la på røret med en tanke om at ho virkelig brydde sæ.
3 menneska alle forskjellig på sin måte men sammen e de et super team som nok har en av norges mest utfordranese jobba, men selv om noen ring klokka 23 om kvelden eller 0630 om morran så e de like blid :)
Hehe det der vart mye mere enn et par linja men, kjede mæ litt akkurat nu så da må æ heller bare skravle med bloggen sia ingen e hjemme :)
Så vart dagen plana med kino med vero i vasken, får heller hør om ho vil kom hit å se film kanskje :)
Nu begynte Even å skravle her :) e så godt at noen også e hjemme på dagtid :) Ska ta å skravle litt med han nu, og kanskje sov litt tel, ha en fin dag alle sammen :)

4 kommentarer:

Marte sa...

God bedring snuppa! :-)
Ble kveldskjøring på vassfjellet på meg i kveld, vi får ta igjen den ølen ! :-) God-bedring-klem fra meg til deg.

lisshege sa...

Åj så spennanes marte, det hørtes koseli ut :) ja blir verken kino eller øl her heller, men særoppgave skriving med te, sikkert like greit det :)
Kos dæ masse :)

doppdopp sa...

God bedring kjære!

lisshege sa...

Takk Takk vennen :) håpa du har en fin dag :) Sku vi dra på visning i morra?