lørdag 17. januar 2009

Prinsesse?

Ja en kjempelang dag i går , me mye ustabilt humør, e så kort mellom latter og tåra... som sagt under dro jo kris igår, etter litt egenpleie av sjela dro æ på chocco med aina, det va godt å se ho :)
goe søskenbarnet mitt som ikke vet ka godt ho kan gjør for mæ, sett så utrulig pris på det!
Marthe og marte kom etterhvert og det ble noen hyggelige jente tima, va der faktisk i 4 tima, så dro æ hjem noen tima og rydda i huset og pynta mæ før det bar ned på pm te marthe, en go samtale med ho gjorde at æ ble rolig inni mæ. Du e så klok du snuppa mi :)
Veronica kom og de tre jentan spankulerte i nydelige isate gata, med øl og vin, klar for min første fest etter bruddet. Æ både grua og gleda. men det ble en kjempe kveld!
Forspill på bakklandet med alle jentan pluss guttan som bor der og vår kjære jørgen, han vis ekte omtanke for mæ nu. En flott gutt for snuppa mi :)
litt over 12 dro vi ned på 3 lions der vi møtte andre og james som plei å vær å se glimt fotball på extra time. Har plei å prat litt med andre sia han har bodd så lenge i bodø at han prata nesten bodøværing tetross for at han e londongutt, men james snakke ikke så mye norsk men skjønna mye så det ble en arti samtale, ikke hver dag man får bruk engelsken sin :)
møtte majken før vi dro og det va godt har ikke sett ho sia jula, så ble noen tåra, avtalte en middag me ho, noe æ kanskje treng sia æ e gått ned 8 kg, majken e rå med mat :)
frakken va neste ut og det ble litt dansing både oppe og nede, litt spesielt å vær singel på byen...
Vet ikke om æ lika det eller ikke lika det enda...
Men det e jo endel kommunikasjon på gulvet, helt utrulig når man har en go dj, ælska å danse :)
etterpå ble det endel traving i gatan nå som e det mest nye med å vær singel, før dro æ hjem, nu e man jo nesten bare halvveis i festen når uteplassen steng kl 2. Va me marthe hjem og sov hos ho, nu e æ da hjemme og kosa mæ før det bli prinsesse shopping med ida.
e nemlig p-fest idag, 3 som har bursdag og en avsluttningsfest for snille snille mari :(
Men det bi arti ja :)

ha ei fin helg videre alle sammen :)

Ingen kommentarer: