torsdag 12. februar 2009

Takk for ukas beste dag William!

Det e med noen små tåra i øyan æ ska gjenfortell dagen min med han william, for første gang sku æ vær sammen med han fra kl 0830 og hele dagen ikke bare noen korte tima :)
Dagen starta med at pappan te william dro på jobb og æ og mamman te william kosa me william og prata ilag. kl halv ti dro mamman te william te legen og da fikk æ mitt første pass av gudsønnen min, nåkka som gikk bare bra for william e så go. Vi leka oss og spiste yoghurt, da mamma kom hjem gikk vi å la william. Etterhvert gikk vi til byen for æ hadde et jobbintervju på manpower så æ ska få jobb litt i påska og i sommer. Etter intervjue som gikk bare bra, gikk vi litt rundt i butikkan før william sku ha mat så vi satt oss på aurora og æ mata lille gutten :)
Morten kom i halv 4 tida og sammen gikk vi alle 4 opp på mon ami så de fikk sæ middag mens æ venta på mi mamma for vi sku dra å spis på orion.
Va koseli å vær på orion igjen æ spiste selvfølgeli hvitløksnadder som e eneste æ har å klag på trondheim for, for det finnes faktisk ikke hvitløksnadder der trur æ. Vært innom masse plassa men blir bestandig skuffa når menyen kommer på bordet:)
En nydeli dag me kristin og william gleda mæ te å se dokker igjen :)
Du e i gumor sine tanka kver dag William <3

1 kommentar:

doppdopp sa...

nåmmen! e itj du verdens søteste gudmor da ;) hihi. søta.