lørdag 14. februar 2009

Farvell Bodø, Hei Hei igjen Trondheim

Ja da har æ ca 3 tima igjen her i Bodø og det e litt vondt samtidig litt godt og ska dra telbake å endelig begynn å flytt... Har grua så lenge så bli godt å hopp i det nu..
Takk te Hege, Laila, Veronica, Elisa, Kristin, William, Mamma, Tante Eva og Onkel Roger, Tante Kate og Tommy, Kristine, Bestemor og bestefar og Morten- Takk for noen fine daga her i Bodø, takk for at dokker e venninnan mine og for at æ e så heldig å vær i familie med dokker.
William elskede gutten som æ bare elska mer og mer jo mer æ bli kjent me dæ, Du e nydelig, Takk for alle smilan, alle gangan du strekk hendern mot mæ selv om vi kun har møttes 8-10 ganga.... Det gjør så utrulig godt i et gumor hjerte, når ho e så langt unna...
Det blir bare verre og verre å dra i fra dæ...
Men æ ska kom igjen i påska å skjem dæ bort ;)
Kristine, behold den nyskjerrighets og viten trangen din, du minna mæ om mæ sjøl på akkurat det punkte :) Æ e gla æ e søskenbarne ditt :)
Kristin, va så godt å vær ilag me dokker en hel dag. Æ håpa du en dag forstår kor utrulig æ sett pris på å få vær gumor te sønnen din, den fineste gutten på jord e vi helt enig om :)
Va godt å få hør den dagen koffer du valgte akkurat mæ te gumor æ trur æ forsto kor mye du også egentli sett pris på familien da, vi får bare vær flinkere å vis det :)

Det va ganske mange æ ikke fikk møtt denne gangen, og det beklage æ men følte æ måtte vær ilag me familien nu og ei uke strekk så lite til... Sorry Kim Andre, det begynn å bli lenge sia nu, og det gjør mæ orntlig lei mæ å tenk på.
Håpa du ikke føl du har mista bestevenninna di, for det har du ikke uansett kor lenge det går mellom kver gang vi møtes !
Men te påske må vi få det til :)

Ja nu e det bare et lite døgn te æ e hjemme igjen hos jentan mine, og puse jentan mine :) de e så go å ha når man e blitt aleina, æ trur ikke noen kan skjønn kor ei trygghet og selskap det e i ei katt før de har det sjøl.
Buffy og Sandra e så unik på hver sin måte og kan ikke unnvær noen av de :)
Veronica har vinterferie nu og si ho ska hjelp mæ å vask ut leiligheta det bli godt å få hjelp, bli vel nån tåra som ska felles men sånn e nu livet.
For å sitere Ulf så : Nye muligheta, nye stia og nye lange kvite strender dukke opp, skjønna så godt ka du mene, takk :)

Ingen kommentarer: