torsdag 19. februar 2009

Korr e du??

Etter et par daga med luring sammen med tidligere barnehage unga må æ nu bare nevn en søt historie og få ut litt irritasjon over at ikke facebook har flere søke modula :P
Vi e tre stk som nu leita etter bestevennen min i barnehagen, Jarle.
Æ pga at æ har tenkt på han disse åran og syns det e veldi rart koffer veian vårres aldri har kryssa hverandre igjen i bitte lille Bodø, og de to andre pga at de bare blei nyskjerri på kor denne gutten ingen vet kor e nu befinn sæ.
Rart å tenke på at det snart e 20 år sia vi gikk ut av barnehagen, og tenk på alle klare minnan man faktisk har fra den tida, mine minna e sterkest på leken me jarle og det e jo litt dumt sia man nu ikke finn han :)
Denne mimringa har fått mæ te å tenk på "mine" egne barnehage unga og æ e mere bevist på kordan æ leka og prata me ungan nu, for kanskje om æ e streng med en unge så ska han/ho husk det resten av livet...
Men dette va jo egentli en frustrasjon over facebook så æ si nu bare håpa vi en dag finn dæ Jarle :) Hadde vært arti å hørt ka som hadde skjedd me dæ :)

I dag har æ vært på skola og hatt vanskelig pensum :(
LISS HEGE HATA FORTSATT DRØFTING :P
men men det hadde vært rimeli kjedeli om alle sku vær flink på de samme tingan :)

I ettermiddag ska æ på bowling med Marte B og Ole Kristian, det blir nok artig :)
mi Marthe Ingeborg kommer nu endelig hjem fra Sverige i dag etter å ha vært der hele uka det bli koseli å få dæ hjem igjen Marthe!

Idag e det nu Torsdag og snart e det helg, ska jobb 2 tima på lørdagen fra 18-20 i garderoben, håpa det blir like arti som sist gang for det va faktisk veldi arti.
Ny opplevelse å få pynt sæ litt på jobb med svarte klær, støvletta og smykka.
Mine to tidligere yrka sku man jo helst ha styggest mulig klær på, missforstå mæ rett men helst jogge dressa :)
så det e koseli å få pynt sæ litt og vær litt service menneske!
Ellers e det ikke så mange andre plana i helga enn at Rune ska kom te Trondheim på besøk og det må man jo gled sæ tell :)

Ha en fin dag videre alle sammen :)

Ingen kommentarer: