tirsdag 10. februar 2009

Et lite ord, ei stor omveltning :)

Æ e så gla i dag, æ har ikke søkt DMMH enda, men mi Marthe Ingborg sa noe te mæ i dag som min lærer Iben hadde sagt te ho... Så nu ska æ kanskje tørr å søk :)
For å fortell litt mere, Iben va min gamle lærer på aftenskolen ei flott dame fra Danmark som æ blei veldi gla i. Men æ innså snart at Iben va OVERKVALIFISERT te å undervis på videregående skole, med hennes sykepleierutdannelse med videreutdanning innen en rekke felt.,
Plutselig en dag va Iben borte og på bursdagslunsjen te Marthe Ingeborg kom det frem at Iben va blitt Marthe sin nye lærer.
Marthe huska det æ fortalte om Iben at ho va den læreren æ likte best så æ ba ho hils ho fra mæ nu idag fortalte Marthe at Iben hadde blitt så gla da ho hørte æ sku søk førskolelæreren.
For de som har lest på bloggen min tidligere det æ skreiv om at æ hadde fått tre seksera på rad og at en av læreran sa det va en skandale for norske barnehaga om æ sku stopp som Barne og ungdomsarbeider så va dette et utsagn fra Iben.
Og i dag sa ho enda mere fint, det marthe skreiv ho sa fikk mæ te nesten å få tåran i øyan :D
Takk Iben for at du har så trua på mæ!
Som ho sjøl sa så e det helt utrulig for ei pågangsvilje ei lita prematur jente på bare 1400 gram har.
Nu ska æ søk, for dette e nåkka æ vil så gjerne e bare redd det bli for vanskelig, men æ ska søk :)

3 kommentarer:

Marte sa...

flott innlegg! :-) Dette blir bra, du er så flink!! :-)

UroGuro sa...

eni, tru du bli en flott førskolelærer!

doppdopp sa...

Ja, e det nån som e skapt for den jobben, så e det du Liss Hege! Æ å Iben va veldig enig om den :) Godt at man finn nå man virkeli brenn for å passe te. Æ har trua på dæ :)