søndag 22. februar 2009

Helg :)


Ja da va det helg igjen :) innimellom syns æ at ukan går så fort, og at det bare e helg hele tida.
idag e det akkurat ei uke sia æ kom hjem fra Bodø, og sku gjerne vært der oppe akkurat nu, fått en klem av goe william :)
Helga har vært fin den, den starta fredag ettermiddag med masse pakking og glimt kamp som desverre endte i tap trur æ. Det andre laget leda to null etter halve andre omgang.
Da måtte æ spring ned på togstasjonen og hent han Rune, vi tusla nu rundt i kalde sørpate Trondheim og endte til slutt på solsiden på Bare Blåbær me en kaffe.
Trøndera e generelt et folkeslag som e gla i en dram og dette merktes godt for oss som va edru, så halvveis nedi kaffen spør æ pent- Vi ska ikke heller drekk øl da?
Æ e jo som halvt trønder og halvt nordlenning dømt te å lik en fest ;)
Joda si Rune, og vi forlot bråkbare bare blåbær på vei ut i nok en sørpat Barteby for å gå på Micro, der va det også stappfult så etter litt traving uten mål og meining ble det til slutt frakken.
Man svikte aldri frakken :)
Simon va å spilt på pianoet og det va akkurat passe med folk så hadde en fin kveld :)
Lørdag ble tilbrakt på Bowling og Ricks, der hele gjengen me Marthe ingeborg, Marte Bjørgum, Ole Kristian, Stig, Mari og Veronica plutseli troppa opp for å sjekk ut besøket mitt
( JA DOKKER E AVSLØRT) :)
Det blei noen koselige tima før Rune dro hjem te mamman sin og æ på jobb :)
Hektiskt på jobb i går, sprang og sprang og akkurat da æ sku se på klokka så æ at æ hadde jobb 30 min for mye, men da bli det nu ekstra penga :)
Lørdagskvelden blei avslutta på brukbar med Maybrit og Linda, kjempe koselig :)
Takk for ei fin helg alle sammen :)

Ingen kommentarer: