lørdag 8. november 2008

Velkommen tilbake :)

Ja etter noen måneda uten blogging kunne æ ikke hold mæ unna lengre. Her går nu dagan fort med jobb, skole og Dyrebeskyttelsen, nu har æ snart hatt vakt telf i 14 daga, det har vært ei lærerik tid, men på tide å gi den fra sæ snart. Det bli nok litt rart, stille men :)
Idag har vi vært og handla ullundertøy til vintern, vintersko og ullsokka så nu ska bare vinteren kom:) idag har vi faktisk 11 grader! men minusgraderen e nok rett rundt hjørnet, gleda mæ så til jul, julekalenderan e kommet i butikken og idag da vi va innom dyrebutikken fant vi julekalender til katta, så nu bli det kalender på små jentan også!
Helga har til nu vært rolig , men fin, godt å slapp litt av. Denne uka som va har vært innholdsrik, mye jobb i barnehage og praksis. President valget i usa e over, og de har fått sin første svarte president, lykke til Obama!

Akkurat nu har vi tre små kattunga på badet /soverommet vårt, og de gjør dagan ekstra god, ingen morran e så god som når æ bli vekt av malinga demmes, se dem hoppa rundt på ustø ben med den lille halen sin rett til vers :)
De små vi har nu hete Scarlett, Edward og seymore :)

Nu skal vi lag litt mat her og nyt Lørdagskvelden, kos dokker og ha ei fin helg videre :)
Cup finale i morra:)

Ingen kommentarer: