fredag 28. november 2008

Fredag og endelig jobb igjen :D

Etter ei heil uke fri va det endelig tid for jobb igjen så da ble det litt flere tima på denne lønna :D Hurra! Ska å jobb i en ny barnehage i dag så det bli nu spennanes, får bare kryss fingran for at æ finn det, det e ikke så teit at de har buss stopp kver en meter når man ska på jobb i manpower :)
For helga har vi ingen andre plana enn fest te majken på lørdag og overtakelsesmøte på søndag, da reise mine to gull scarlett og seymore og lille Ed bli igjen aleina... GRUA MÆ SÅ UFATTELIG TIL DET!!!!!!!!!!!!!!! Har aldri opplevd korsn det e å skill søsken og at en bli igjen, og ser bare for mæ kor fortvilt han bli, kor mye mjauing og leiting det blir osv, både æ og kris grua oss så sinnsykt tel søndag... Kan det ikke kom noen engla av noen folk å adopter Ed også sånn at han slipp å først møst søsknan sine også få nytt hjem ?
Vest det e noen som les det her som har erfaring med dette, vær så snill og kommenter så vi vet ka vi har i vente. Ja nu må æ vel begynn å kle på mæ til jobb, ha en fin dag alle sammen :)

Ingen kommentarer: