torsdag 13. november 2008

Små puser på oppdagelsesferd :)


Mine tre små gull e nu igjen på oppdagelsesferd i stua vårres, seymore datt nettopp ned fra bordet og klamra sæ fast i duken, mamma kjefta litt og lo. Scarlett tøffa som va så redd da ho kom hit leda an guttan og hoppa rundt i sofan, ho og seymore e mest knytta tel hverandre ser det ut til. ingen av dem går fra den andre så æ vurdere å si at de må adopteres i lag, de e jo litt redd menneska så har nok godt av å ha hverandre.

Edward e mere rolig av sæ enn de to andre turboan akkurat nu leke han under sofan med noe som ligg der, han e mere undranes den lille karen, og bli å klare sæ godt tenker æ :)

På fredag som kommer har de bodd sammen med oss i 2 uka, dagan går så utrulig fort. Adopteringa går tregt for tida med bare 2- 3 i uka mot gjerne 2 om dagen tidligere i høst, det e vel jula som gjør det håpa æ, så bli vel bedre etterhvert. Men håpa mine småtroll får sæ et hjem tel vi skal til Bodø så de slipp å flytt enda flere ganga før de kommer hjem dit de ska bo. Her e da mine sjarmtroll :)

Ingen kommentarer: