søndag 23. november 2008

SØNDAG :)

Da hadde det vært søndag og det har vært en koselig dag om enn litt kjedelig :) men det e lov å kjed sæ i mellom:)
Dagen begynte med frokost og kaffe før vi dro å henta de tre store grom guttan tel dyrebeskyttelsen, først henta vi alle tre før vi tok de med på brakka der de alle viste sæ fra si beste side. etter vel en time ble Magnum adoptert:) på hjem turen va det bare to katta å lever tilbake men det e alltid så utrulig godt i hjerte når de gamle store hann kattan får et nytt hjem:)
Ellers idag har vi bare vært hjemme å tusla med litt forskjellig. Æ har laga melding om kem som kunne tenke sæ å være krisehjem i jula og har faktisk fått et selv om ikke alle har svart enda.
Nu e det inntaksstopp i Db med 16 katta på brakka, et difust antall i krisehjem og DESVERRE 45 katta på venteliste... Det e vondt i hjerte mitt pga det, men håpa vi får ordna nån krisehjem i jula til slik at vi kan ta inn noen nye.....
I morra e det mandag og ny uke, denne uka ska æ ha krisehjemstelf og det bli gøy igjen, håpa æ :) Får vel bare prøv å bit tennern sammen å ikke tenk alt for mye på de små som må feir jul aleina ute i høysnø og 6 minus grader uten mat.

Ingen kommentarer: