torsdag 13. november 2008

Hærlige torsdag

Idag har det vært en hærlig dag, det ble ikke sykehusbesøk på mæ i dag noe æ e så utrulig gla førr :) Utenom det æ allerede har skrevet at æ har gjordt i dag så ble det også tid til å sett inn i album, gikk tom for klisterlappa da ett album var fult og et år satt inn så det va kjempe bra.
Har bare to år igjen nu som æ nok ska prøv å ta mæ sammen å få satt inn i helga, bildan har låge i konvolutta nu helt sida vi flytta hit til Trondheim så nu skrik de etter å bli satt inn slik at de ikke bli ødelagt. Hadde også besøk av ho ida, og det e alltid koselig. idag har vi vært skikkelig produktiv da ho har strikka og æ lima inn i album, tru om vi bli ferdi til jul???
Min kjære kom hjem i tre halv fire tida og vi laga middag, spiste og så Will & Grease,og lå litt på sofaen ilag og prata. ÆLSKA DÆ :)
Nu e han så flink at han driv å ordna julegaven til foreldran sine, mens æ skriv her, bli film idag. Den nyeste til Jolie som hete Wanted, håpa den e bra for den har æ hatt lyst til å se sida den kom på kino :) i morra e det helg igjen det e helt sprøtt kor de ukan flyg, forje helg va vi på kino å såg James Bond og det føles som nettopp... I helga ska æ på opplæring i gardroben på royal garden der ho Silje jobba, det bli nu kjekt få litt mulighet til å tjen litt penga i helgan samtidig som det bare e for noen tima.
Mamma reis tel syden i helga, hehe litt misunnelig, du må ha go tur mamma :)
For resten av dokker ha en fin torsdag og ei fin helg :)

Ingen kommentarer: