søndag 1. mars 2009

Verdens beste venna!!

Må hiv mæ på denne bølgen Marte Bjørgum starta på Lørdag, at ho har verdens beste venna, og æ si det har æ også!
Det har jo vært ei veldi slitsom tid det her, mye penga som ska betales, samt Budget saken, håpa vi får vite noe snart... E vondt å gå i uvissa.
Så om Lørdag på Brukbar med utepils va terapi for Marte, så va det absolutt terapi for mæ også, æ har lagt mæ et minutt spesielt godt på minne. Da satt guttan å prata mens æ og marte bare satt med pledd på oss og kjika ut i lufta... Og kan vedd 100 krona på at tankan vårres dreide sæ om det samme.
Det e så vondt å kutt ut noen av livet sitt, nu håpa æ Marte ikke har det sånn som mæ da for som ho skriv sjøl så har ho endelig innsett..
Mens æ kjempa en kamp æ trur æ blir å tap, men æ har ikke enda innsett...
Så for tida e det mye skal? skal ikke?
Men nok en gang-Verdens beste venna som lar mæ prat og prat og gir mæ klem og gode råd.
Etter Brukbar følgte æ og Stig ho Marte hjem før æ blei med han hjem å drakk vanilje te, noe æ håpa Stig bli å inviter mæ flere ganga på for den va kjempe go :D
På kvelden va æ, Stig og Marthe ingeborg hos ho, en fin rolig kveld før vi gikk en tur på Storås i 23 tida. Etter ei øl pakka æ inn åran sia æ sku på jobb på dagvakt og marthe og stig fortsatte kvelden :)
Det va rart å levn de igjen men penga penga lokka det nu :)

Søndagen starta så fint med at æ pusla rundt i et søndagstille hus, det va koselig, viktig å finn disse små gledan som gir livet meining.
En hyggelig taxi tur tel 100 kr (ja stig det va nært ja! :) ) gjord at æ kom blid å fornøyd tuslanes opp te Laugsand sykehjem en søndagsmorran klokka 0710, kjempetrøtt men gla inni mæ.
Ei kjempe snill Evenskjær jente gjorde at dagen blei ikke fult så skummel som æ hadde grua for, og fikk mye skryt så håpa æ kommer dit igjen :)
Etter jobb fant æ ut at her hadde æ vært før og ca to minutt unna sykehjemme såg æ Ben sitt hus, æ tok opp telefon og ringte han og det endte med Brothers and Sisters i vel 3 tima, koselig å treff dæ igjen Ben :)

I morra bli det bare pakking i fagerlia og her hjemme, en tur på folkeregistre og manpower. Så blir det jobb på BALDERSHAGEN igjen på onsdag etter gudan vet kor lenge sia :( og praksis på Tiller på Torsdagen.
Man ska se det blir ei fin uke det her også, gla i dokker alle sammen

Og plutselig tikka det inn en Sms klokka 2058 som får mæ te å tenk at jøss man har det sletts ikke så verst, takk :)

Ingen kommentarer: