søndag 29. mars 2009

Ei nydelig helg :)

Det har vært ei nydelig helg det her, har vel vært deppa i en time på alle disse dagan så det e veldi godt i kroppen min nu : )
Mye av grunnen e at æ føl vi begynn å bli venna igjen vi jentan, vi har nu iallfall prata i lag uten å omtrent flyg på hverandre og det e absolutt en fin start :)
Fredagskvelden ble tilbringt hos Cecilie og hennes nye samboer christian, som æ hilsa på for første gang da. Det ble en veldi hyggelig kveld da Christian viste sæ å være av den mennesketypen man prata med i 10 min og føl man har kjent de for bestandig :)
Cecilie flinke jenta hadde diska opp med nydelig pølsegryte, hvitløksbaguetta og rødvin, nam si æ bare!
Kvelden ble trykket ut helt te 0130 så æ lå der, cecilie sku på jobb kl halv 9 så da tok vi bussen til byen. Æ dro hjem, der va vero, geir rune, thomas med ei jente og anders som prestert å fortell mæ at han hadde lånt senga mi den natta, fy da :)
Lørdagen ble tilbrakt i senga med en koselig samtale med Henrik som bare forsterka samtalen fra Fredag og æ trur æ har både innsett og akseptert tingenes tilstand nu, det e godt å få vær lykkelig igjen :)
Klokka halv 7 dro æ på jobb i garderoben på sas, hadde nån TRAVLE!!!!!!!!!!! tima der før æ va ferdig halv 11 og satte kursen mot ho Nora.
Vi va på Supa og hadde det artig med dramma og dansing :)
Møtte Øyvind Andreas, koselig :)

Ingen kommentarer: