lørdag 28. mars 2009

Vennskap...

Vennskap e egentlig vanskelig å deffinere, noen vennskap e bunn solid og vare livet ut, noen vennskap trur man ska være men så gjør det ikke det, noen vennskap begynn egentlig med noe annet men så går det over i vennskap.
Æ sa te dæ i går at vi nok hadde misforstått koffer du kom inn i livet mitt, kanskje trengte vi hverandre akkurat da for trygghet, bekreftelse og bare ha noen der. Så kanskje gikk det litt for fort da vi merka kor bra vi va ilag og det ene førte det andre med sæ.
Kanskje va det meninga vi bare sku vær venna?
Det har vært ei vond uke med masse stress mellom oss.
Mange ord e nok blitt sagt pga at vi har det veldi vanskelig begge to nu, æ med mitt og du med ditt tankespill om skole, examen, jobb, flytting, forlate Trondheim, og alle de du har her. Kanskje også mæ selv om du si lite om dine tanka om akkurat det, kanskje har du gjennomskua mæ å sett at æ tål ikke å hør det...
Så nu ska vi kjemp for det trygge vennskape vi starta før vi tilsto for hverandre at vi følte no mere. Ska aldri glem den meldinga di. Æ hadde nettopp dratt fra dæ og va nu ute på byen med en eller annen, etter et par øl begynt vi å småflørt på sms som du så ofte gjør :)
Snakka litt om det og æ tilsto at æ va ganske så betatt.. Svaret æ fikk tebake får mæ tilogme nu tel å smil. Ntåå E du forelska i lærern du da Liss Hege? ;) forelska sjøl her :)
(du får tilgi mæ lille venn om du egentlig ikke vil æ ska legg det ut, æ syns bare det e så fint å se at man kommer sæ videre. Og når vi e 40 kan vi flir av det her vettu ;) )
Lite sku vi vite at det som sku bli en begynnelse faktisk ble avsluttninga for 2 daga senere fikk du et brev.

Ja det bli spennanes å se korsn det her utvikla sæ videre, æ har faktisk ikke en eneste ide selv om det bli mange drømma.
- Men du? Æ ska ring dæ når æ e ferdiutdanna som du ba mæ om ;)

Vennskape med Veronica e vel det sterkeste akkurat nu, vi har jo flytta ilag så da bli det jo fort sånn.
Det e trygt og godt å ha ho her nu når vi e så usikker på ka fremtida egentlig har sett ut for oss. Bli det skole? og kor da? Kommer begge to inn i trheim så vi slipp å flytt en av oss?
Æ tenk mye på det og har funnet ut at æ blir uansett om ikke vero blir, da får vi bare finn en ny samboer tel mæ.

Trondheim e byen min nu selv om Bodø alltid blir innerst i hjerte, og kanskje går man høsten i møte også her i Bartebyen om bare DMMH vil :)

Ingen kommentarer: