torsdag 26. mars 2009

i går kveld hadde æ cecilie på besøk, vi prata en masse, drakk te og bare funderte over livet. Livet går veldig opp og ned for tida som livet ska gjør.
Dagan går greit for æ har alltid bedre sinnsstemning om dagen, æ e omtrent 100 prosent lykkelig da, men med kvelden kommer også tankan...
Sånn har æ vært sia æ va lita :)
Imorra e det ei uke sia mars trasigste dag fant sted, og æ fikk vite at han æ trudde æ sku få bli mere kjent med sku flytt i fra byen, 7 daga e gått og fornuften og hjerte driv en indre kamp, men æ si te mæ sjøl at æ nok kommer te å klar det her også.
og at det kanskje va te det beste sia vi e i fra to forskjellige dela av norge...
...... Men hjerte e da helt uenig
Savna jentan også, ka æ har gjordt som fikk mæ te å mist alt som betydde nå på en dag vet æ ikke, men æ vet også at de her 7 dagan har vist mæ at det e greit å gråt over en gutt man har kjent nån uka, det e greit å vær sint, skuffa, såra, svikta, og det e greit å innse at man faktisk har flere som e gla i sæ rundt sæ.
Veronica som lar mæ gråt og får mæ te å skjønn at nei æ e ikke tullatt selv om æ e blitt forelska etter et par uka, Majken kloke jenta som tenk så likt som mæ med sjebne og livet generelt, Jan som ring og ring selv om æ ikke vil ta telefonen og ikke gir sæ før æ tar den, Cecilie som bare ved å vær der får mæ trygg, Ida for alle gangan du får mæ te å flir selv om hjerte vil gråt, Rune for at du e morro klumpen i livet mitt, Fredrik for at du kanskje e tilbake i livet mitt etter nesten 6 mnd, Kenneth for alle kloke råd du gir og for at du kver dag hør korsn min dag har vært :)
Bente snille du håpa det blir flere Buvik tura :)
Gode Kenneth sa te mæ i stad at æ måtte ta vare på de gode øyeblikkan og ikke gjør så mye med de dårlige.
Og æ innser at ved å skriv dette innlegget så har æ laga et godt øyeblikk <3


Dagen i dag har æ tilbrakt i balders med de herlige ungan i nydeli solvær, va ute fra 1030-1500, deili :)
Hadde sein vakt så etterpå bar det rett hjem å sjekk mail, dusj og orden sæ før æ møtte fredrik på bare blåbær te en kaffelatte med kokkos :D og ei øl. to tima senere tusla vi oppover rosenborg gata, før æ fikk en klem og vi skiltes i veien som skill veian vårres fra hverandre, har helt glemt at Fredrik også e nabon min nu :P
På fredag ska vi begge to igjen i balders det bli bra :)

Nu ska æ avslutt for om et par tima venta skola og min flinke lærer Nina :)
Natta :)

Ingen kommentarer: