tirsdag 28. juli 2009

en sommer hilsen fra Bodø :)

Ja nu må det sendes ei oppdatering her på ka som skjer, æ e for tida i Bodø og nyte late dager med mamma, familie og venna, nydelig!!!
idag e det tirsdag og dagen har blitt tilbrakt med Laila og Linda på sydøst, der va nok en gang verdens beste fotballspiller Andre Hanssen, samt Ludde, Anders og Nicko.
Liss Hege drømme fortsatt om å se Andre i gult på Søndag!!!!!!
etterpå dro æ og mamma på Løvold og spiste middag, fylt oksefilet med salat, potet og bernes saus nam nam :)
Dagen i går ble tilbringt med Laila, Rita og Marit på nok en gang sydøst, en kjempekoselig kveld som fikk mæ litt til å savn Bodø :)
Veldi takknemlig for å ha så gode venna i to så flotte bya :)
i morra drar vi te mor og far igjen, det e godt å vær der, og æ håpa på litt sol så man kan få bruk bikinien.
Det store som skjer i live for tida e at æ har tatt kontakt med sonans for å hør korsn muligheta æ har på studie kompetansen, e så vanskli å søk på real kompetanse så får heller prøv nå anna slik at man til slutt kanskje når drømmen :)

Ha en fin kveld videre alle sammen :)

1 kommentar:

Mitteminda sa...

HVA STÅR NAVNET DITT FOR - UTFORDRING 1. Skriv ned hva hver bokstav i fornavnet ditt står for. Altså du bestemmer hva de står for, men det må være noe som beskriver deg. 2. Beskriv hvorfor du har valgt nettopp de ordene. 3. Legg ved et bilde som kan beskrive et av ordene du har skrevet. Enten av deg selv eller noe helt annet. 4. Utfordre like mange som du har bokstaver i ditt navn.