lørdag 4. juli 2009

Sommer, sommer sommer :)

Da må æ bare beklag te dokker alle for at det har blitt lite skriving her i det siste:)
Dagan har gått så fort etter at æ begynte å jobb hver dag i balders igjen, nåkka æ ælska over alt!
Æ har min beste sommer så langt tebake æ kan husk med en varme som kryp langt over 25 grader kver dag, goe venna, flytting, ølkonomi på topp igjen ;)
har rett og slett ingenting å klag over, og e veldi taknemmelig for det for æ glem aldri at ikke alle e så heldig...
Æ vet ikke ka æ ska skriv for at dokker ska forstå korsn æ har det inni mæ nu, men som gode Majken si- Liss Hege, man treng bare kast ett blikk på dæ for å forstå det :)
Nu e det 16 daga igjen te svar fra Dmmh, det e litt rart kor tida flyg... ikke lenge sia æ skreiv her på bloggen: 3 mnd igjen te svar fra Dmmh, og nu e det 16!!!!
gru gleda mæ :)
I dag e det lørdag og den e tilbringt på ila med Chris og Kenneth som æ som oftest gjør nu, må vær mye ilag nu før sommerferien starta :)
Før solsia med Beate og ei venninne av ho, shoppa ny blå silke sommerkjole <3
Den 10 e æ ferdi i Balders... og det e med et par tåra i øyan vi i disse dager tar avskjed med årets storklubb og alle kollegan som ska slutt...
At æ også ska kanskje slutt har æ latt vær å tenk på helt te æ, christian, tone og charlotte hadde pause ilag og tone si, æ håpa egentli du ikke kommer inn æ da for du har jo vært så lenge her.
det va selvsagt en spøk da:) men det endte med at Liss Hege kjika ned i sofan tok enda mer is på fatet sitt og hadde en trist dag etter det.
Det e godt å kjenn på at man like arbeidsplassen sin så godt.
Snart e det tid for å ta på sin nye kjole og møt Beate og Hanne te jente kveld på solsia, kanskje kommer guttan også bortover? :)


Det e iallfall lov å håp ;)


Go sommer fra Liss Hege, Sandra og Buffy :)

Ingen kommentarer: