fredag 19. desember 2008

Nu e det jul :)

Hele desember har gått veldi fort så har ikke rekt å få skrevet her, men for å oppsummere litt sia æ sist skreiv den 5 desember så sku æ jo på julebord den kvelden med skola. Det va dålig oppmøte å endte med at man kan kall julebordet for klasse julebord. For det va bare de æ går med på hels og ei fra gk som kom :) Men vi hadde det veldig koselig, nydelig mat på egon. vi rusla derfra i 9 tida og ble gåandes litt frem og tilbake før vi til slutt endte på frakken i piano baren for andre gang den kvelden. Det kom litt venna sammen med oss og vi hadde det kjempe artig med pianoet til tammy :) litt senere kom jan bortover, og ettersom øl ble bytta med sprit så ville Liss Hege til slutt danse så vi dro på down town. Det absolutt beste julebordet æ har vært på og en minnerik kveld.
Kom da hjem tidlig lørdag morran og bare et par tima senere dro æ tel byen med ho Karina på nuskin presentasjon, etterpå bar det på chocco for å kurer fyllesjuke jenta. Men chocco vet nu å ta vare på gjestan sine så vi hadde det ganske så hyggelig tross at begge to hadde vært på julebord natta før :) Lørdag ble tilbragt hjemme med nachos og film, herlig :)
Søndagen hadde vi åpen dag på brakka og mine to søte små scarlett og seymore ble returnert tilbake, de va blitt så stor. Gode pusan mine :)
På kvelden hadde vi homeparty og det va koselig å samle alle sammen selv om det va blitt litt frafall.
Søndag ble det igjen litt fylla med Vero og Jan( det e hardt å vær student ;) )
Mandagen huska æ ikke kor ble av men tirsdag va det tid for å jobb igjen i en fin fin barnehage, etter jobb va det manpower møte som alltid e like trivelig, man kan ikke anna enn å bli glad av den flotte gjengen :)
Onsdag forsvant med litt Db jobbing og Min yndlingsserie Brothers and sisters, man kan ikke gjør anna enn å flir å skrik med de, håpa andre sesong kommer tel norge snart :D
Torsdagen dro kristoffer til mamman sin i kongsvinger, men først på dagen va æ i praksis på Tiller. Etter at kris dro ble æ bare hjemme og tok vare på mæ sjøl, laga kaffe, satt under pledde og så film nesten et helt døgn før æ følte at nu va det på tide å kom sæ ut.
Fredag ettermiddag ble tilbrakt hos min kjære veronica, vi festa begge dagan, og det va fint å få ei hel jente helg med ho og de andre :) Dokker e best på å få mæ opp igjen når æ e trist, takk!!!
Den her uka har gått med i jobbing, Db og bytur med marthe og marte, gopian :)
Nu e det fredag og akkurat nu venta æ på at klokka ska gå litt før æ ska møt marthe og cecilie på kafe for å lever siste julegavan.
Kl 1930 i kveld e det nok en gang duka for årets begivenhet da æ , kris, aina og simon ska på konsert med nidarosdomens guttekor. Det e en helt spesiell opplevelse for mæ sia han pappa søngt der i 19 år... Håpa det ikke bli like sterk opplevelse som i fjor, men absolutt like bra konsert!
Og te min kjære pappa som æ ska feir mi 5. jul uten i år, æ ska syng o helga natt for dæ akkurat som før.....
Æ vil avslutt denne bloggen med å tenke litt på alle disse som ikke e mere ilag med oss, engle vennan mine som æ kalla dokker, og pappa selvfølgelig.
Måtte dokker som har mista noen stå sammen nu i jula og ta vare på hverandre, det e ekstra tungt i jula det vet æ, men prøv å minnes de med glede...
Vi har heldigvis ikke mista noen i år så det blir ikke første jula uten for noen av de æ e gla i, men Bodø har mista to innbyggera i desember. Æ kjente ingen av de, men kanskje noen æ kjenn vet av de. Uansett... Æ e her alltid for dokker vest dokker treng mæ, ikke glem det!
I morra ska æ hjem tel ho mamma, familien min, han William, Venninnan mine, Kompisan mine og ellers de æ kjenn, Æ ser så frem til det :D Selv om æ må send han kristoffer tel stokmarknes, dagan går fort vennen :)
Så ser æ dokker familien, venninnan, vennan, klassen min og alle æ jobba med i trondheim igjen over jul :)

Tusen takk for et fint år alle sammen både de æ allerede kjente da vi begynte på 2008 og de flotte vennan æ har fått i løpet av året.
Måtte det kom mange flere år :)

Stor juleklem fra ho Liss Hege

4 kommentarer:

Marte sa...

fint og reflektert innlegg :-) Både litt fliring og litt blank i auan.. ha ei kjempegod jul, liss hege, JULEKLEM

lisshege sa...

Tusen Takk Marte, ja det e godt å reflekter litt over livet i mellom... Det e så viktig å vis at man e gla i hverandre for en dag kan det vær foreseint, så lev dagen som det skulle vært din siste og ellers e kardemomme loven en grei lov ;) Har hatt ei flott jul, enn du da?

mamma sa...

Nydelig blogg,du er kommet på feil hylle her i livet,du skulle ha vært forfatter for du er så flink til å få det ned på papiret,Lykke til

lisshege sa...

Takk verdens beste mamma, så gla i dæ :)