onsdag 31. desember 2008

Ja da va vi kommet til årets siste dag...

Æ sitt å prøv å kom på no som gjør at 2008 skill sæ ut fra de andre åran, men kommer akkurat nu ikke på noe anna enn at æ vart med i Dyrebeskyttelsen Trondheim den 18 juni. Sia har det nu gått i ett med de elskelige pusan :) "Min" gutt Eder fylte 10 år i år, og har fra æ blei kjent med han som 4 åring vokst sæ tel å bli verdens søteste gutt, selvfølgelig :)
Sommerferien ble tilbragt i stokmarknes og i Bodø og noen daga på Mårnes. Æ kommer jo på nu at 2008 skill sæ jo ut på en til ting, æ fikk lov å bli gumor for første gang :) <3 gutten kom til verden i februar og som nok alle dokker vet hete elsklingen William :) I august besøkte vi for første gang Molde city, og min første bortekamp sia æ begynte som supporter i 02 va et faktum. Smila bare æ tenk på molde, vi ble så gla i den byen etter ei helg i NYDELIG vær der, Og vi vart innkalla på styremøte sia vi va først i molde av bortesupporteran, en opplevelse æ aldri glem :)
Takk Loyd for at du forsov dæ ;)
Frokosten med glimt guttan har vel dokker fleste hørt om titalls ganga, hehe ja det e ikke så lett :) Må jo bare nevnes at vi selvfølgelig vant, selv om det for min del ikke hadde ødelagt noe av helga om vi hadde tapt :)
Så va September et faktum og sommern gikk mot hell, Mi kjære Ida kom flyttanes tel Trondheim og Siste del av august og september gikk nok på å gjør ho kjent i byen.
September vart æ også skoleelev etter 8 år og hold på nu å skift utdannelse totalt, trives så ufatteli godt :)
Når æ nu begynn å oppsummer så ser æ jo at det e mange ting som æ har gjordt for første gang i år, det har egentlig vært et flott år :)

Måtte 09 bli like fint :)

Godt nytt år folkens:):):)

Ingen kommentarer: