onsdag 22. april 2009

hvitvin høre våren til....

Æ kjenne på hele kroppen min at våren e kommet tel Trondheim, det e så godt å våkne tel Dave Matthews sin Crush kver morran, bli møtt av ei gjespanes Sandra og hør fuglan kvitter utefor vinduet mitt. Når æ tusle nedover stad dals gate te buss stoppet mitt som tar ca 12 minutt, har æ min time out fra verdens problema. har jo ingen problema æ nu da, og kanskje e det også våren som gjør det. Skole uka te nu har vært fantastisk Mandag va ukas fineste dag med sol, 14 grader. Æ og Nina satt ute med kaffelatte på trappa og snakka om observasjonsteknikk. Nina kommer absolutt tel å bli savna når vi e ferdi på skola neste uke, og æ føl vel at ho e nærmere ei venninne enn en lærer.

Dagan går til å prøv å ta litt vare på de som ska forlat mæ til høsten. Majken e ei av de... Mandag kveld tilbringa vi ilag i ilsvika med lakse wrap og hvitvin, en kjempe fin kveld med gode samtala som æ kommer te å savn når ho flytte ned te oslo te sin kjære :) men sia majken e fra Bodø så trøsta æ mæ med at kontakta ikke blir helt borte da :)

Tirsdagen va omtrent like bra som mandagen. På skola lærte æ om kosthold og ernæring, og tel en lettelse så innså både æ og Nina at æ sletts ikke e så dum i kost som æ trur.
På prøven Nina laga te mæ og korsn mat som innehold ka hadde æ rett på alt bare glemte nåkka. Så nu øve æ på den te examen :)

Va hos Ida etter skola og ho kom til mæ på kvelden, vi tusla ned te solsiden og nok en gang kom det hvitvin på bordet :D Det bli nu og ikke mere på lenge nu :)

3 mnd igjen til man høre fra Dronning Maud :)

Ingen kommentarer: