fredag 3. april 2009

ei perfekt avslutning på en perfekt dag :)

2 april va en perfekt dag bortsett fra at æ va stressa i fra æ sto opp og te æ la mæ. Dagen begynte med en tur på biblioteket der æ kopierte opp alt æ trengte av papira te DMMH, dro dit og leverte de, det gikk bare bra, det e rart at fremtida mi nu ligg i hendern på en gruppe med ukjente menneska og det stressa æ litt med å takkel. Men sånn e det nu desverre og sikkert flere tusen andre som slit med akkurat det samme som mæ. Det ska bli godt når juli kommer å få svar :) Så bar det på skola te 12 og hadde noen fine tima med Nina, fikk gjennomgang av mappe 3 og ja STOR forbedring ! etter skola dro æ opp i fagerlia og tømte frysern. Rett hjem å dusj og møt Øyvind Andreas på brukbar før vi gkk te kinoen.
Menn som hater kvinner e en flott film alle bør se, æ skvatt nu tel et par ganga, te stor glede for øyvind, blei mye fliring og artigheta av det :)
En flott film med en flott gutt så timan gikk så alt for fort, etterpå va vi egentlig enig i at filmen va bra den men kanskje ikke egna sæ å gå på date tel:)
Nok en taxi tur denne dagen da vi måtte hjem å hent kofferten, og jammen måtte vi ikke ha enda en taxi da æ så at klokka va blitt kvart på 11 og ingen buss gikk før om 35 min.
Så Trondheim taxi må vær fornøyd med mæ som kunde i går da hele 430 kr ble lagt igjen i taxi regninga :( og æ e plutseli fattig igjen, men men 5 daga te lønn :)
Snille Øyvind Andreas fulgte mæ helt til toget, og det va faktisk litt trist å vite at ja nu sku æ ikke se han på 16 daga. Den første tida e jo så sårbar :)
Men uansett ka som skjer eller ikke skjer så har æ fått mæ en venn :)
Togturen va fin satt på sida ei jente med den nydelige hunden og va kanskje våken max en time totalt. Va helt utslitt! Da vi kom inn te Bodø måtte ho vekk mæ eller så hadde æ vel vært der enda, nu ska æ spis frokost og drekk kaffe med Hege :) BLI GODT Å SE HO IGJEN!
Ha en fin dag alle sammen :)

Ingen kommentarer: